Anna Andersén

Anna Andersén on koulutukseltaan psykologian maisteri. Anna on ratsastajiin erikoistunut sertifioitu urheilupsykologi, joka kouluttaa valmentajia ja luennoi psyykkisestä valmennuksesta ratsastajille. Annalla on yksityisvastaanotto Kirkkonummella ja Helsingissä

Psyykkisessä valmennuksessa Anna on erityisen kiinnostunut tietoisuustaitojen soveltamisesta. Hän on opiskellut tietoisuustaitoja Helsingin psykoterapiainstituutissa sekä tietoisuustaitopohjaisten kognitiivisten terapioiden menetelmiä Integrum instituutissa. Anna on myös opiskellut liikuntalääketiedettä ja on erityisen kiinnostunut psykofysiologiasta.

Työssään urheilupsykologina hän käyttää MAC Mindfulness-Acceptance-Commitment menetelmää. Tämä menetelmä on urheilijoille suunnattu tietoisuustaitopohjainen psyykkisen valmennuksen menetelmä.

Annan oma kilparatsastustausta on askellajiratsastuksessa, jossa hänella on useita sijoituksia kansallisella tasolla ja hän on voittanut Suomenmestaruuden, sekä ratsastanut maajoukkueessa.  Psyykkisen valmentamisen lisäksi Anna on ratsastajainliiton II tason lajivalmentaja. Anna on toiminut myös kolme kautta askellajiratsastuksen maajoukkueen johtajana, joten kokemusta kilpailumaailmasta löytyy monesta näkökulmasta. Tällä hetkellä Anna vaikuttaa kansainvälisenä askellajiratsastuksen tuomarina.

Luento- ja koulutuspyynnöt anna.andersen@yahoo.com

Lisää luettavaa http://www.tietoinenmieli.com

Seuraa myös facebookissa sivuja:

http://www.facebook.com/AnnaAndersenPsyykkinenvalmentaja

http://www.facebook.com/tietoisestitaitavaratsastaja

?????????????

2 thoughts on “Anna Andersén”

    1. Hyvä Katja, jännitys kertoo että ollaan merkityksellisten asioiden äärellä. Se koittaa kertoa, että nyt tarkkuuttaa tekemiseen eikä hutkita. Siksi siis hyväksy jännitys positiivisena vireenä ja keskity tekemiseen ja läsnäolemiseen. Jännitykselle voi hymyillä ja hyräillä, perhosia vatsassa silitellä, ja siten säädellä mielen “hätäkeskuksen hälyytysnappia”. Ja päälle vähän itseluottamusta tukevaa sisäistä psyykkaamista, niin avot!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: